Truck udlejning til konkurrencedygtige priser

Har du en opgave, der kræver en stærk truck, så kan du hurtigt, nemt og billig benytte dig af vores truck udlejning hos Randers Materiel Service. Vi står for truck udlejning af flere forskellige typer af trucks, så du kan leje den helt rigtige truck til din opgave. Vi er beliggende i Randers. men du er naturligvis velkommen, uanset om du kommer fra Aarhus, Midtjylland, Nordjylland eller et helt fjerde sted.

Alle vores trucks gennemgås naturligvis løbende af vores mekanikere. Du kan derfor vide dig sikker på, at du får en truck i perfekt stand, når du benytter dig af vores truck udlejning.

Mange års erfaring med udlejning og salg af trucks

Vi har mange års erfaring med truck udlej​ning og salg. Trucks er et af de mest effektive arbejdsværktøjer for mange virksomheder. Det er dog ikke billigt at købe en helt ny truck.​

Derfor tilbyder vi truck udlejning til en fair pris, så du effektivt kan løse din opgave uden at det koster dig en formue.

Finder du dog ud af, at en truck er uundværlig for din virksomhed, kan du købe en truck hos os. Udover truck udlejning, sælger vi nemlig både nye trucks og brugte trucks til fordelagtige priser. Disse brugte trucks fremstår som helt nye, da de altid gennemgår et grundigt eftersyn af vores mekanikere inden salg eller leje.

Kontakt os for at høre mere om truck udlejning

Uanset om det drejer sig om en hastesag eller et projekt i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om truck udlejning. Vi kan være behjælpelig med en god og solid truck i begge tilfælde.

Ring til os på telefon 86 40 15 00 eller send en e-mail til rms@rms-truck.dk.​

Gratis tilbud

Indhent et tilbud eller har du nogle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde, eller til nogle af vores maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Randers Materiel Service ApS

Myntevej 7

8920 Randers NV

- Rutevejledning

CVR: 32776949

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 40 15 00

✉ E-mail: rms@rms-truck.dk

Find vej