​Ring til os på​

86 40 15 00

Truck udlejning til rimelige priser​

Har du en opgave, der kræver en stærk truck, så kan du hurtigt, nemt og billigt udleje en hos Randers Materiel Service i Randers nær Århus i Midtjylland.

Vi står for truck udlejning af flere forskellige typer af trucks, så du kan leje den helt rigtige truck til din opgave. Alle vores trucks gennemgås naturligvis løbende af vores mekanikere. Du kan derfor vide dig sikker på, at du får en truck i perfekt stand, når du lejer den ved os.

Stor erfaring med trucks

Trucks er et af de mest effektive arbejdsværktøjer for mange virksomheder. Det er dog ikke billigt at købe en ny truck. Derfor tilbyder vi truck udlejning til en fair pris, så du effektivt kan løse din opgave.

Finder du ud af, at en truck er uundværlig for din virksomhed, kan du desuden købe en truck til en billig pris hos os. Vi sælger nemlig brugte trucks i tip top stand til en meget fordelagtig pris.

Kontakt os vedrørende truck udlejning

Om det er til en hastesag eller til et projekt ude i fremtiden, er du velkommen til at give os et kald om truck udlejning. Vi kan være behjælpelige med en god og solid truck i begge tilfælde.

Du kan fange os på telefon 86 40 15 00 eller e-mail rms@rms-truck.dk for bestilling eller yderligere information.

​Randers Materiel Service ApS

CVR: 32776949

Myntevej 7

8920 Randers NV​​

Telefon: 86 40 15 00

E-mail: rms@rms-truck.dk