​Ring til os på​

86 40 15 00

Nye trucks til enhver type opgave

Hos Randers Materiel Service har vi specialiseret os i salg og leje af nye trucks og stablere. Alle vores trucks til salg og leje er i højeste kvalitet og kan bruges til at løse en lang række opgaver. 

Desuden tilbyder vi salg og leje af brugte trucks til en lav pris. Vi er beliggende i Randers nær Aarhus i Midtjylland, men har også mange kunder andetsteds fra.

Vi klarer både reparation og service af trucks

Udover salg og leje af nye trucks, hjælper vi også kunder over hele landet med service og reparation af deres trucks, hvis der opstår problemer. Dette kan vi gøre via vores servicebiler. Mere omfattende reparationer skal dog foretages på vores værksted i Randers.

​Mange virksomheder har brug for en truck i god kvalitet til diverse opgaver. Det kan derfor være en god og nyttig investering for forretningen, at købe en ny truck i stedet for at skulle leje. Forskellige arbejdsopgaver stiller forskellige krav til en truck – derfor står vi altid til at rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rette model til din opgave blandt vores mange nye trucks.

Kontakt os for mere information om nye trucks

Har du spørgsmål til salg af nye trucks, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står altid klar til at hjælpe dig og dele ud af vores ekspertise.

Ring gerne til os på telefon 86 40 15 00 eller send en e-mail til rms@rms-truck.dk.

​Randers Materiel Service ApS

CVR: 32776949

Myntevej 7

8920 Randers NV​​

Telefon: 86 40 15 00

E-mail: rms@rms-truck.dk