Medbringertrucks og andre nye gaffeltrucks til enhver type opgave

Hos Randers Materiel Service har vi specialiseret os i salg og leje af nye gaffeltrucks, medbringertrucks og stablere. Alle vores gaffeltrucks til salg og leje er i højeste kvalitet og kan bruges til at løse en lang række opgaver.

Desuden tilbyder vi salg og leje af brugte​ gaffeltrucks til en lav pris. Vi er beliggende i Randers, men har også mange kunder fra Aarhus, Midtjylland og Nordjylland.

Vi klarer både reparation og service af nye gaffeltrucks

Udover salg og leje af nye gaffeltrucks, hjælper vi også kunder over hele landet med service og reparation af deres medbringertrucks, hvis der opstår problemer. Dette kan vi gøre via vores servicebiler.

Mere omfattende reparationer skal dog foretages på vores værksted i Randers.

​Mange virksomheder har brug for en medbringertruck i god kvalitet til diverse opgaver. Det kan derfor være en god og nyttig investering for forretningen, at købe en medbringertruck eller en anden ny truck i stedet for at skulle leje. Forskellige arbejdsopgaver stiller forskellige krav til en truck – derfor står vi altid til at rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rette model til din opgave blandt vores mange nye gaffeltrucks.

Kontakt os for at høre mere om medbringertrucks

Har du spørgsmål til vores medbringertrucks eller salg af nye gaffeltrucks, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står altid klar til at hjælpe dig og dele ud af vores ekspertise.

Ring gerne til os på telefon 86 40 15 00 eller send en e-mail til rms@rms-truck.dk.​

Gratis tilbud

Indhent et tilbud eller har du nogle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde, eller til nogle af vores maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Randers Materiel Service ApS

Myntevej 7

8920 Randers NV

- Rutevejledning

CVR: 32776949

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 40 15 00

✉ E-mail: rms@rms-truck.dk

Find vej