Gaffeltruckudlejning til konkurrencedygtige priser

Har du en opgave, der kræver en stærk gaffeltruck, så kan du hurtigt, nemt og billig benytte dig af vores gaffeltruckudlejning hos Randers Materiel Service. Vi står for gaffeltruckudlejning af flere forskellige typer af trucks, så du kan leje den helt rigtige gaffeltruck til din opgave. Vi er beliggende i Randers. men du er naturligvis velkommen, uanset om du kommer fra Aarhus, Midtjylland, Nordjylland eller et helt fjerde sted.

Alle vores gaffeltrucks gennemgås naturligvis løbende af vores mekanikere. Du kan derfor vide dig sikker på, at du får en maskine i perfekt stand, når du benytter dig af vores gaffeltruckudlejning.

Mange års erfaring med udlejning og salg af gaffeltrucks

Vi har mange års erfaring med gaffeltruckudlejning og salg. Gaffeltrucks er et af de mest effektive arbejdsværktøjer for mange virksomheder. Det er dog ikke billigt at købe en helt ny gaffeltruck.​

Derfor tilbyder vi gaffeltruckudlejning til en fair pris, så du effektivt kan løse din opgave uden at det koster dig en formue.

Finder du dog ud af, at en gaffeltruck er uundværlig for din virksomhed, kan du købe en hos os. Udover gaffeltruckudlejning, sælger vi nemlig både nye gaffeltrucks og brugte gaffeltrucks til fordelagtige priser. Disse brugte gaffeltrucks fremstår som helt nye, da de altid gennemgår et grundigt eftersyn af vores mekanikere inden salg.

Kontakt os for at høre mere om gaffeltruckudlejning

Uanset om det drejer sig om en hastesag eller et projekt i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om gaffeltruckudlejning. Vi kan være behjælpelig med en god og solid gaffeltruck i begge tilfælde.

Ring til os på telefon 86 40 15 00 eller send en e-mail til rms@rms-truck.dk.​

Gratis tilbud

Indhent et tilbud eller har du nogle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde, eller til nogle af vores maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Randers Materiel Service ApS

Myntevej 7

8920 Randers NV

- Rutevejledning

CVR: 32776949

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 40 15 00

✉ E-mail: rms@rms-truck.dk

Find vej