Brugte gaffeltrucks sælges og udlejes til gode priser

Hos Randers Materiel Service er vi eksperter inden for alt vedrørende nye og brugte gaffeltrucks. Vores store viden om gaffeltrucks gør os i stand til at lave reparationer og udføre service på gaffeltrucks af enhver type. Vi er beliggende i Randers, men har også mange kunder fra blandt andet Aarhus og resten af Midtjylland, samt fra store dele af Nordjylland. Du er naturligvis velkommen ligegyldigt hvor i landet, du kommer fra.

Hvis du ikke har en truck, men skal bruge en, kan du med fordel købe eller leje vores brugte graffeltrucks. Selvom de har været benyttet tidligere, kan du være sikker på, at alle vores brugte graffeltrucks er i den bedste stand. Vi udfører nemlig løbende servicetjek, og det er vigtigt for os, at vores produkter er i den bedste stand.

Alle brugte gaffeltrucks går i gennem syn før salg

Som sagt er det vigtigt for os, at vores brugte gaffeltrucks til udlejning og salg fremstår som nye. De sælges og udlejes naturligvis til billige og konkurrencedygtige priser.​

Inden et salg tager vores kyndige og erfarne mekanikere den brugte truck igennem et grundigt eftersyn, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser efter dit køb hos os. Kundetilfredshed og kvalitet er vigtigt for os, så du kan trygt benytte dig af salg eller leje af vores brugte gaffeltrucks. Desuden tilbyder vi naturligvis også udlejning og salg af nye gaffeltrucks.

Kontakt os for mere information

Udover at udleje og sælge brugte gaffeltrucks, står vi også gerne for servicering og reparation af din egen truck. Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer med glæde på de spørgsmål, du måtte have til brugte gaffeltrucks, modeller eller priser.

Du kan ringe til os på telefon 86 40 15 00 eller sende en e-mail til rms@rms-truck.dk.​

Gratis tilbud

Indhent et tilbud eller har du nogle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde, eller til nogle af vores maskiner.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Randers Materiel Service ApS

Myntevej 7

8920 Randers NV

- Rutevejledning

CVR: 32776949

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 40 15 00

✉ E-mail: rms@rms-truck.dk

Find vej