​Ring til os på​

86 40 15 00

Salg af trucks og leje af trucks i god kvalitet

​Søger du en god truck, der kan hjælpe dig med at løse en opgave mere effektivt? Hos Randers Materiel Service i Randers nær Århus i Midtjylland har vi et stort udvalg af forskellige trucks, der har hvert deres kompetenceområde. Vi tilbyder både salg af trucks og leje af trucks, så du kan få en truck uanset, om det er for en stund eller permanent.

Leje af trucks - Grundigt eftersyn

Når vi udlejer trucks, er det selvfølgelig vigtigt for os, at de virker, som de skal. Derfor tager vores dygtige og erfarne mekanikere trucken til et grundigt eftersyn, før den bliver udlejet til dig. Det er vores garanti for, at du ved leje af trucks får noget udstyr, der virker.

Samtidig er det vigtigt for os, at sikkerheden er i orden, og vi er tilfredse med produktet, inden vi lejer det ud.

Ring til os vedrørende salg af trucks

Vi har en stor faglig stolthed, og denne går vi ikke på kompromis med. Vores salg af trucks påvirkes af denne faglige stolthed, ved at vi kun sælger trucks, som vi ved er leveringsdygtige af en ydelse i højeste klasse.

Hvis du vil høre mere om vores salg af trucks eller leje af trucks, kan du give os et kald på telefon 86 40 15 00 eller sende en e-mail til rms@rms-truck.dk.  

​Randers Materiel Service ApS

CVR: 32776949

Myntevej 7

8920 Randers NV​​

Telefon: 86 40 15 00

E-mail: rms@rms-truck.dk