Salg af trucks og leje af trucks til gode priser

Søger du en god truck? Randers Materiel Service tilbyder salg af trucks og leje af trucks til konkurrencedygtige priser. Så uanset om du skal bruge den en enkelt dag eller permanent, har vi noget til dig. Vi har et stort udvalg af forskellige trucks, der har hvert deres kompetenceområde. Vi sælger og udlejer både nye trucks og brugte trucks.

Vi er beliggende i Randers, men har også mange kunder fra blandt andet Aarhus og resten af Midtjylland og Nordjylland. Du er naturligvis velkommen ligegyldigt hvor i landet, du kommer fra.

Grundigt eftersyn inden leje af trucks

Ved leje af trucks er det naturligvis vigtigt, at de virker som de skal. Derfor tager vores dygtige og erfarne mekanikere trucken til et grundigt eftersyn, før den bliver udlejet til dig. Det er vores garanti for, at du ved leje af trucks får noget udstyr, der virker optimalt uden fejl og mangler.

Samtidigt er det vigtigt for os, at sikkerheden er i orden og at vi er tilfredse med produktet – både i forbindelse med salg af trucks og leje af trucks. Kundetilfredshed er noget vi vægter meget højt, så du kan trygt leje og købe din næste truck hos os. 

Vi har nemlig en stor, faglig stolthed, som vi ikke går på kompromis med. Vores salg af trucks påvirkes af denne faglige stolthed, da vi udelukkende sælger trucks, der er af højeste klasse.

Kontakt os for mere information om salg af trucks

Er du interesseret i mere information om leje af trucks eller salg af trucks hos Randers Materiel Service, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du er i tvivl om de forskellige modeller eller priser. 

Du kan ringe til os på telefon 86 40 15 00 eller sende en e-mail til rms@rms-truck.dk

Indhent et gratis tilbud på maskinservice

Har du nogle spørgsmål om, hvad vi kan tilbyde, eller til nogle af vores maskiner, så er du velkommen til at udfylde formularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Randers Materiel Service ApS

CVR: 32776949